animador sociocultural

1975 - Pren part com a fundador, junt a Pep Gómez i Biel Porcel, del grup de teresetes i animació infantil DRACMANS
1979 - Engega junt a Carles Capdevila l’orquestra Clandestina, grup de teatre de carrer, animació infantil i orquestra de ball en català.
1980/1983 - Treballa com a coordinador d'activitats d'esplai al districte 3er (Sarrià-Pedralbes) per l’àrea de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Barcelona
1984/1986 - Treballa com a coordinador d'activitats d'esplai als barris de Son Cotoner i Polígon de Llevant a Palma per l’àrea de Joventut i Esports de l'Ajuntament de Palma de Mallorca
A treballat com a col·laborador, organitzador d'animació per a l'agent de viatges SOLPLAN organitzant les activitats d'animació (volta a Mallorca. 1991 a 1998).
1985 - Fundador del grup d’animació infantil "Retalls", que contà amb la producció artística de Joan Bibiloni i Antoni Cuenca, el treball i la col·laboració excepcional de professionals de la música com a partícips del grup: Antoni Cuenca, Jaume Gelabert, राउल Martinez, Victor Capblanquet, Tomás Merlo, Andrés Enrrique, al contrabaix, Daniel Lagarde, Sebastià Amorós al baix elèctric; Miquel Figuerola, Jaume Crespi "Troski", Jorge Matheos, Salvador Font, Miguel Navarrete, Vicente Climent, Jhon Barrenechea, a la bateria; Noel Quintana, Joan de Deu Franco, Jaume Padrós, Francesc Balaguer, Yori Oliver, Agustí Aguiló, Miquel Pericas, Tito Capblanquet, Edwin Berg, Richard Vinton, Joan de Deu Franco, al piano;; Sebastià Moner, Josep Balaguer, Jaume Tugores, Israel Sandoval, a la guitarra; Artur Hensen, Jorge Galamire, guitarra elèctrica; Jaume Bou, Molly Duncan, saxo tenor, Miquel Angel Aguiló, violoncel, Teressa Miquel, flauta travessera; Rafel Adrover, viola i clarinet; Bonet de Sant Pere, clarinet; Agustí Baró, Marilena Bujosa, Sebastià Moner, Cati Llull, Aina Maria Picó, Noelia, Mònica Ribalaiga, Sophia Reyes, Conxa Buika, Dunia Hedreville, veus; Hans Rosmalen, Miguel Moliner, Pere Homar, a la percussió; Ignaci Sierra, Lluís Muñoz, Marta Feliu, Angela, Cati, Eva, Joan, Maria, ... animació (disculpeu si em deix algú o manca precisar noms i llinatges ho aniré complimentant. Accepto ajuda per a refrescar la memòria. Feis comentaris)
Responsable de l’àrea de cultura a la Federació d'associacions de veïns de Palma des del 1993 fins a la seva incorporació com a treballador en el mon de l’associacionisme comercial, 1995..
1995/2002 - Responsable de dinamització associativa territorial per a "PIMECO" (Petit i Mitja Comerç de Mallorca), entitat federada a la PIMEM. (veure: comerç honest )