Manifestació ciutadana contra la corrupció



La ciutadania no quedarà quieta. Dissabte dia 12 a Palma hi haurà una manifestació en contra de la corrupció, que ha estat organitzada a través de la pàgina web de Facebook. Aquesta xarxa social ja inclou gairebé mil membres, entre els quals hi ha periodistes, representants de la cultura, com l'escriptor Miquel López, estudiants d'universitat i instituts, i fins i tot membres del Govern, com el director general de Mobilitat, Antoni Verger.
La marxa, que tindrà lloc a partir de les 12 del migdia a la plaça Major sota el lema ‘Prou de Corrupció', pretén ser una "reacció purament ciutadana al marge de tots els partits polítics" contra tots els casos que està investigant la Fiscalia Anticorrupció, com el del Palma Arena, Can Domenge i Son Oms, i que toquen directament l'expresident del Govern Jaume Mates, l'actual presidenta del Parlament, Maria Antònia Munar, l'exconseller de turisme Miquel Nadal i el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt.
De dretes i esquerres
"Per un dia, podem i hem d'estar d'acord els votants d'esquerres i de dretes, els que siguin nacionalistes i els que no, perquè tots estem d'acord que no podem consentir més corrupció", remarquen els organitzadors de la mobilització, que s'identifiquen amb l'adreça de correu electrònic .
L'objectiu de la marxa és "exigir honradesa en la gestió d'allò que és nostre". Els organitzadors fan una crida per acudir a la manifestació amb banderes i vestimenta de color blanc perquè consideren que l'única manera d'expressar aquest sentiment a les urnes és amb el vot en blanc.
Entre els comentaris dels internautes destaquen els que exigeixen als corruptes que "retornin fins al darrer euro robat del patrimoni públic perquè no és suficient tancar-los a la presó".