Darrers llampecs de sol d’aquest estiu de 2010

Aprofitant darrers llampecs de sol d'aquest estiu de 2010. Quelcom queda de la fesomia que trobaren Rusinyol, Anglada-Camarasa, i tants d'altres que saberen retratar-la, afortunadament, també l'oïda pot esbrinar una cançó diferenciada en la parla de protagonistes de la petjada humana a l'illa.
L'estiu s'acomiada i el temps vacacional, optim per a desfer-nos de l'estrès dels temps que corren, finalitza. No fa gaire proposava la possibilitat d'aprofitar per a reflexionar, descansar i renovar forces. Moltes han estat les activitats, trobades, efemèrides, ocupacions, tasques i esdeveniments que han ocupat l'esdevenir quotidià en aquest recer de la mediterrània. Ahir recordant Vicent Andrés Estellés us convidava a escoltar i entonar "Les Illes", avui mentre m'afanyo en ordenar tot allò que em queda per fer, més del que voldria, us encoratjaria a prendre nota d'una fita singular, a la qual en aquesta ocasió no podré assistir, que tindrà lloc el proper dissabte, 11 de setembre, a Son Servera, la Onzena Trobada de Músics per la Llengua, no podré assistir-hi per haver escollit anar al costat de l’amic Miquel López Crespi a les Converses Literàries a Formentor que tenen lloc els dies 10, 11 i 12 d’aquest setembre venturós.
Per anar fent bon gust de boca m’he permès adjuntar i difondre el vídeo documental “L´arbre i un Poema. El Pi de Formentor” produït per “La Periferica” per a la Xarxa Forestal de La Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balears. Que us vengui de gust.